Geen producten (0)

Anti-Kater Bedankjes

Houden jullie gasten wel van een borreltje? En willen jullie zeker weten dat jullie gasten niet nog dagen lang een kater hebben van jullie spetterende feest? Dan hebben wij 2 originele bedankjes in ons assortiment die perfect zijn voor jullie bruiloft. Deze anti kater originele trouwbedankjes zullen er voor zorgen jullie gasten snel weer de oude zullen zijn.
1 Katerwater
Niemand houd er van een kater te hebben, dus hoe leuk jullie feest ook was, een kater voor jullie gasten wil je natuurlijk voorkomen, daarom hebben wij dit van originele flesje Spa Blauw omgetoverd wij om in een flesje katerwater. Het katerwater is een regelrechte hit, en combinatie met de paracetamol die wij er aan toe hebben gevoegd ook nog eens uiterst effectief. Dus als jullie trouwfeest uit loopt in een regelrecht zuipfestijn is katerwater een uitermate geschikt bedankje voor jullie knalfeest.

Prijs: standaard 1,35 EUR / luxe 2,00 EUR

Meer Informatie

2 Bruiloft Recovery Kit
Hebben jullie gasten meer nodig dan alleen een flesje water en een paracetamolletje? Wij hebben een Bruiloft Recovery Kit als trouwbedankje in ons assortiment om jullie gasten super snel te laten herstellen van jullie spetterende trouwfeest. Deze Recovery Kit bevat een heerlijke opkikker soepje een chocolade snack voor een energie boost, een paracetamol voor die hardnekkige kater en een rolletje pepermunt en een doosje tictac om die verschrikkelijke kegel te maskeren ;) Deze Bruiloft Recovery Kit maakt zeker korte mette met de kater van jullie bruiloft gasten en zal als bedankje dus een regelrecht success zijn.

Prijs: 2,75 EUR Meer Informatie3 Eerste Hulp Tegen Kater
Het Eerste Hulp Tegen Kater bedankje zal zeker goed van pas komen als jullie bruiloft een ware knal fuif was. Dit hippe en originele anti-kater bedankje zal zeker in de smaak vallen bij jullie gasten en ze zullen jullie de volgende dag erg dankbaar zijn.

Het Eerste Hulp Tegen Kater bedankje word geleverd in een papieren zakje en een gepersonaliseerde sticker met groen kruis. In het zakje zitten 2 paracetamol die jullie gasten helpen herstellen van een spectaculair trouwfeest.

Prijs: 1,25 EUR meer informatie

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren