Geen producten (0)

Winter Bedankjes

De winter is misschien wel het mooiste seizoen om te trouwen. Met een beetje geluk valt er sneeuw op jullie mooie dag om het plaatje compleet te maken. Trouwen jullie in één van de mooie koude wintermaanden? Doe dan inspiratie op met onze top 3 van onze hippe en originele winterbedankjes.
1.Chocolade melk
Trouwen jullie in deze mooie koude maanden? Dan is dit bedankje echt iets voor jullie! Laat jullie gasten hun eigen warme chocolade melk maken. Heerlijk voor thuis om nog even na te genieten van jullie mooie dag.
Prijs: 1,20 EUR
Meer Informatie

2.Handwarmers
Bedank je gasten met dit (op)warm bedankje en ze zullen de hele winter aan jullie denken. Deze handwarmer doet zijn naam eer aan en is zeker zeer hartverwarmend op jullie koude winter bruiloft.
Prijs: 1,80 EUR
Meer Informatie

3.Sterretjes
Met dit fonkelende bedankje kunnen jullie je winter bruiloft in stijl afsluiten aan het einde van jullie feest. Super leuk als jullie na een spectaculair feest de feest locatie kunnen verlaten als al jullie gasten jullie buiten staan uit te zwaaien in een haag van fonkelende sterretjes.
Prijs: 1,25 EUR
Meer Informatie

4 IJskrabbers
Dit is het perfecte winter bedankje voor een koude winter bruiloft en ook nog eens een super handig aandenken aan jullie bijzondere winter trouwerij. Iedereen zal met veel plezier terug denken aan jullie dag terwijl ze in de weken erna sochtends de auto ramen staan te krabben.
Prijs:
1,50 EUR
Meer Informatie
 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren